Ανακαινίσεις και ενισχύσεις

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη ανακαίνισης, διαρρυθμίσεων και ανακατασκευής κατοικιών, διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων και εξωτερικών χώρων.

Η ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι μια δραστηριότητα αρκετά δημοφιλής στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο των ανακαινίσεων, στοχεύουμε στην ανάγκη εύρεσης κατάλληλων λύσεων οι οποίες ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παραμέτρους που μια επιτυχημένη ανακαίνιση. Με σεβασμό στο περιβάλλον την αισθητική αλλά και τις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά , σας δίνουμε την δυνατότητα να ανανεώσετε το ακίνητο σας σε χαμηλό κόστος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η χρήση κατάλληλων και εξειδικευμένων προγραμμάτων 3D σχεδίασης, παρέχει στον πελάτη μια άριστη εικόνα της μορφής του καταστήματός του και ταυτόχρονα τον ολοκληρωμένο υπολογισμό  της εγκατάστασης.

Στοχεύοντας πάντα σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες στον τομέα των δομικών υλικών και οικοδομικών εργασιών.

Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε ή να μας επισκεφθείτε και να ακούσετε τις προτάσεις μας, χωρίς καμία οικονομική δέσμευση.

Πολλαπλασιάστε την αξία του ακινήτου σας, ανακαινίζοντας το!

Στάδια εργασιών:

  • Αξιολόγηση του έργου σύμφωνα με τις ανάγκες σας
  • Παρουσίαση σχεδιαστικών προτάσεων
  • Καθημερινή επίβλεψη καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών
  • Αναλυτική συγγραφή υποχρεώσεων με όλες τις εργασίες και συνολικό κόστος των εργασιών
  • Παράδοση σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου

 

 

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία, τα οποία επανδρώνουν τεχνικοί πλήρως καταρτισμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι μέσω ειδικών σεμιναρίων προκειμένου να καλύψουν άμεσα κάθε βλάβη.